Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ (preview)

Ο ορισμός της αστάθειας κόντρα στον ορισμό της σταθερότητας. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, τις οποίες αγνοεί το τελευταίο διάστημα, την ώρα που η ομάδα του Στιβ Κλαρκ πήρε μια …ανάσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και κάνει την αναμενόμενη κοιλιά.  



Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ (preview)

Οι Λονδρέζοι όχι μόνο έχουν να κάνουν συνεχόμενες νίκες από τις αρχές Οκτωβρίου, αλλά και ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει τους παίκτες του να έχουν κερδίσει μόνο μια φορά στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε το «Emirates» στο οποίο μετρά τρία τρίποντα στα τελευταία 10 παιχνίδια και ο Αλσατός τεχνικός ψάχνει το αντίδοτο.

Από την πλευρά του, ο Κλαρκ είδε τους παίκτες του να ξεφουσκώνουν μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θέλει να αποφύγει μια τρίτη συνεχόμενη ήττα, κάτι που έχει να γίνει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αγωνιστικά νέα
Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λούκας Ποντόλσκι, την ώρα που ο Θίο Γουόλκοτ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Απόντες και οι Μπακαρί Σανιά και Λοράν Κοσιελνί.

Την ίδια ώρα, από το στρατόπεδο της Γουέστ Μπρομ απουσιάζει μόνο ο Μπεν Φόστερ, ενώ οι Πίτερ Οντεμβίγκι, Τζέιμς Μόρισον και Κρις Μπραντ αναμένεται να βρεθούν και πάλι στην αρχική ενδεκάδα.

Πιθανές συνθέσεις
Αρσεναλ
: Σέζνι – Τζένκινσον, Γκιμπς, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν – Αρτέτα, Γουίλσιρ – Καθόρλα, Γουόλκοτ, Ζερβίνιο - Ζιρού
Γουέστ Μπρόμιτς: Μάιχιλ – Τζόουνς, Ριντγουελ, Ολσον, ΜακΌλεϊ – Μουλούμπου, Γιάκομπ – Οντεμβίγκι, Μόρισον, Γκέρα - Λονγκ