Γουίγκαν-ΚΠΡ (preview)

Σε αναζήτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα συνεχίζει να βρίσκεται η ουραγός ΚΠΡ και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει σήμερα στις 17:00, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουίγκαν στο «DW Stadium». Νέο αρνητικό ρεκόρ στην Πρέμιερ θα δημιουργήσουν οι Λονδρέζοι σε περίπτωση που μείνουν χωρίς νίκη και την 16η αγωνιστική.  



Γουίγκαν-ΚΠΡ (preview)

Με μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές οι «λάτικς» δεν μπορούν να αισθάνονται πολύ άνετα καθώς η απόσταση από την ουραγό τριάδα βρίσκεται μόλις στο +2. Σήμερα ωστόσο έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να «βουλιάξουν» ακόμα περισσότερο έναν από τους βασικούς αντιπάλους τους για την σωτηρία.

Μένοντας με παίκτη λιγότερο από το 12ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες δεν κατάφερε να πάρει τίποτα την περασμένη Δευτέρα κόντρα στις «καρακάξες», με το τελικό 3-0 να έρχεται μάλλον φυσιολογικά.

Από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε κόντρα στην Άστον Βίλα σεφτέ στις νίκες και πλέον η… θηλιά αρχίζει να «σφίγγει» επικίνδυνα γύρω από το λαιμό του Χάρι Ρέντναπ και των παικτών του. Στους έξι βαθμούς οι «Ρέιντζερς» με την απόσταση από την 17η θέση να βρίσκεται στο -7.

Αρκετά τα προβλήματα στα μετόπισθεν για τη Γουίγκαν καθώς εκτός με προβλήματα τραυματισμών θα μείνουν οι Αλκαράζ και Ραμίς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φιγκερόα, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας Γκάρι Κάλντγουελ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ζούλιο Σέζαρ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Σταμ, Μπόις, Φιβιέ, Μποσαζούρ, ΜακΚάρθι, ΜακΆρθουρ, Τζόουνς, Γκόμεζ, Κονέ, Ντι Σάντο
ΚΠΡ: Γκριν, Μποσίνγκουα, Νέλσεν, Χιλ, Ντα Σίλβα, Εμπιά, Ντιακιτέ, Γκρανέρο, Ράιτ-Φίλιπς, Τααράμπ, Σισέ