«Δεν μας αφήνουν οι τραυματισμοί»

Στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει τη Νιούκαστλ αποδίδει ο προπονητής της Αλαν Πάρντιου τις πέντε σερί ήττες της ομάδας και τονίζει ότι έχει την απόλυτη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου.

Advertisement
«Δεν μας αφήνουν οι τραυματισμοί»

Ο Πάρντιου έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Νιούκαστλ που έχει πέντε σερί ήττες, αλλά δεν φαίνεται να ανησυχεί. «Η λέξη που βγαίνει από το συμβούλιο είναι ανησυχία. Θέλουμε να συνεχίσει η ομάδα και φυσικά να πηγαίνει καλά. Μου υποστήριξαν πολύ αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και σχεδόν με ρωτούσαν τι μπορούν να κάνουν για μένα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να κάνουν, αυτή είναι η αλήθεια. Μόνο λίγα πράγματα...

Για τον Πάρντιου που υπέγραψε τον Σεπτέμβριο οκταετές συμβόλαιο, για όλα φταίνε οι τραυματισμοί. «Δυστυχώς έχουν συμβεί πολλά με τραυματισμούς. Δεν μπορώ να θυμηθώ ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία δύο χρόνια να υποφέρουν τόσο πολύ με απουσίες βασικών παικτών. Το έχουμε πάθει σε κάθε θέση». 

Ο Πάρντιου έχει χάσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, τον Στίβεν Τέιλορ, τον Ράιαν Τέιλορ και τον Γιοάν Καμπάιγ. Παρόλα αυτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για μεταγραφές ανοιχτά, καθώς θέλει να δει ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους.