Το τέλος της Πρέμιερ από το Νοέμβρη

Η 13η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα. Από τις 38 είναι κάτι περισσότερο από το 1/3 και παίρνω αφορμή για να σας πω τι μου έκανε εντύπωση.



Το τέλος της Πρέμιερ από το Νοέμβρη

Ξεκινάμε με την σταθερότητα της Τσέλσι, που νομίζω ότι στην αρχή ήταν περισσότερο συνέχεια της προηγούμενης σεζόν. Μετά ξεφούσκωσε.

Συνεχίζουμε με τη Σίτι. Λογικό, πάντα έτσι γίνεται. Δείτε φέτος τη Ρεάλ, την Μονπελιέ κλπ. Οι μετά από χρόνια πρωταθλητές δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Τραγικά λάθη του Μαντσίνι σε πολλά πράγματα. Μου δίνει την εντύπωση πως πειραματίζεται. Δεν είναι δυνατόν να μου αφήνει έξω τον Λέσκοτ και να μαθαίνει στις πλάτες της ομάδας ο Νάστασιτς.

Γιουνάιτεντ; Κλασσική αξία. Σοβαρότητα και σταθερότητα. Αποδίδει το ίδιο μέτρια με πέρυσι, αλλά κρατιέται ψηλά. Εκμεταλλεύεται το ότι οι άλλοι είναι χειρότεροι. Τη θεωρώ το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Άρσεναλ; Τα ίδια Παντελάκη μου. Δεν είναι δουλεμένη ομάδα. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό πέρα από όλα τα άλλα. Ο Βενγκέρ δεν μας έχει συνηθίσει στο να είναι αδούλευτες οι ομάδες του. Η Έβερτον, η Φούλαμ και η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Γουέστ Μπρομ είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Αρκετά βελτιωμένη η Λίβερπουλ. Θέλει χρόνο, αλλά όλα δείχνουν υγιή και ο κόσμος στηρίζει το πρότζεκτ με τον Ρότζερς. Εάν δεν πάρουν τα μυαλά τους αέρα, και σε αυτό βοηθά το ότι δεν έρχονται τα αποτελέσματα που αξίζει η ομάδα, τότε θα είναι ακόμη καλύτερη του χρόνου και έτοιμη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολύ κακή η Τότεναμ, ακόμη χειρότερη η Νιούκαστλ., Και εδώ ότι και με τη Σίτι. Δύτσκολο να γίνει δεύτερη ΠΟΛΥ καλή σεζόν. Η Σάντερλαντ με απογοητεύει. Και περισσότερο από όλους ο Ο’Νιλ. Τον λατρεύω και είναι η πρώτη φορά που δεν βλέπω δουλειά από ομάδα του.

Άστον Βίλα, Νόριτς, ΚΠΡ, Σαουθάμπτον, Ρέντινγκ και Γουίγκαν θα παλέψουν για σωτηρία. Η Βίλα λόγω εμπειρίας και η Γουίγκαν θα σωθούν, αν και νομίζω πως η Βίλα είναι άσχημη ομάδα. Χειρότερη από την ΚΠΡ και τη Ρέντινγκ. Σουόνσι και Στόουκ σώζονται από το Γενάρη και συνεχίζουν για τη μέση του πίνακα.

Πέφτει Σαουθάμπτον ΚΠΡ και η 3η ομάδα θα είναι το ερωτηματικό. Μάλλον θα είναι η Νόριτς και όχι η Ρέντινγκ.

 

Φίλιππος Νικολαΐδης

 

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)