«Μένεις και με Γιουνάιτεντ... και μετά φεύγεις»!

Ειλημμένη εδώ και αρκετές μέρες ήταν η απόφαση της απομάκρυνσης του Μαρκ Χιουζ από την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ, ωστόσο, οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν μια τελευταία… «προσφορά» για τον πρώην, πλέον, τεχνικό της ομάδας!

Advertisement
«Μένεις και με Γιουνάιτεντ... και μετά φεύγεις»!

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», το πρωί της Παρασκευής και πριν την επισημοποίηση του «διαζυγίου» των δύο πλευρών, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Ρέιντζερς, ο τεχνικός διευθυντής, Φιλ Μπιρντ και ο εκ των μετόχων της ΚΠΡ, Μπιν Μερανούμ.

Οι δυο τους παρακολούθησαν το πρόγραμμα κι έπειτα, ανακοίνωσαν στον Μαρκ Χιουζ πως δεν θα συνεχίσουν μαζί. Όσο φυσιολογική κι αν ήταν η συγκεκριμένη εξέλιξη, τόσο για τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και για τον 47χρονο προπονητή, άλλο τόσο «άναψαν» τα αίματα με την… πρόταση που είχαν έτοιμη οι Μπιρντ και Μερανούμ.

Πιο συγκεκριμένα, του ζήτησαν να καθίσει στον πάγκο της ΚΠΡ και στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», χωρίς του αποτέλεσμα του αγώνα να αλλάζει κάτι!

Ο Μαρκ Χιουζ έγινε έξω φρενών και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου χωρίς να πει κουβέντα, κλείνοντας, έτσι, το κεφάλαιο ΚΠΡ.