Η περίεργη αγωνιστική

Το 1/3 της Πρέμιερ Λιγκ πέρασε και πιστεύω πως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Ομάδες όπως Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ, Φούλαμ και Έβερτον μπορεί να είναι ψηλά, αλλά τώρα θα  πρέπει να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Και όλα αρχίζουν το επόμενο Σ/Κ στην πιο περίεργη αγωνιστική μέχρι σήμερα.



Η περίεργη αγωνιστική

Κοιτούσα το βράδυ του Σαββάτου τα ματς. Για να δω και πως θα κινηθώ μέσα στην εβδομάδα για κάποιο σημείο το επόμενο Σ/Κ.

Η Γουέστ Μπρομ πηγαίνει στην έδρα της Σάντερλαντ. Δύσκολη έδρα και οι «μαυρόγατες» αν χάσουν την Κυριακή από τη Φούλαμ θα πρέπει να πάρουν απαραίτητα το παιχνίδι. Αντίθετα, η Μπρόμιτς είναι τέλεια στις αντεπιθέσεις και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ματς κόλαση!

Η Φούλαμ πάει στην Στόουκ, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες όλου του πρωταθλήματος. Η Έβερτον υποδέχεται την Νόριτς, η οποία κέρδισε τη Γιουνάιτεντ. Μπορεί να γράφετε στο site σας ότι η Έβερτον έχασε για πρώτη φορά από τις αρχές Σεπτέμβρη, κι έτσι είναι, αλλά είχε πολλές ισοπαλίες τελευταία. Ήταν ντεφορμέ και δεν αποκλείω να κάνει τη ζημιά η Νόριτς.

Για αυτό σας λέω, οι καλές μέχρι στιγμής ομάδες, αυτές που μας έχουν καταπλήξει πρέπει το επόμενο Σ/Κ να νικήσουν, αν θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά.

 

Γιάννης Κώνστας

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)