Φέργκιουσον, ο κοινωνικός διπλωμάτης

Είναι γεγονός, πλέον, ότι το χρήμα κινεί το …νήμα του κόσμου. Έτσι και στο ποδόσφαιρο συμβαίνει το ίδιο. Οι μεγάλες ομάδες με τα μεγάλα αστέρια, οι μεγάλοι προπονητές στις μεγάλες ομάδες, η διαιτησία με τους μεγάλους προέδρους και πάει λέγοντας. 



Φέργκιουσον, ο κοινωνικός διπλωμάτης

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε έναν προπονητή λίγο αλλιώτικο απ'τους αλλους!

Τον ΣΕΡ ΑΛΕΞ, που με την μαεστρία του,την αξιοθαύμαστη συμπεριφορά του και την ιδιαίτερη διπλωματία του έχει καταφέρει να γίνει το πιο ''συμπαθητικό'', ''αξιότιμο'' και ''κοινωνικό'' πρόσωπο του, αν όχι παγκόσμιου ποδοσφαίρου...του ευρωπαϊκού σίγουρα!

Ξέρει πολύ καλά τι να κάνει...Και από εκείνον επωφελούνται οι πάντες και τα πάντα!!! Από τον ίδιο του τον σύλλογο που με την εντυπωσιακή τσιγκουνιά του να μην αγοράζει ακριβούς παίκτες κατακτά την πρωτιά τα τελευταία χρόνια κλείνοντας τα στόματα όλων...(συλλόγου και φιλάθλων) μέχρι και ολόκληρη τη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Έχουν να λένε πάντα τα καλύτερα για εκίινον τόσο...που απορώ γιατι έμεινε προπονητης τοσα χρονια!! Θα μπορουσε να ηταν διπλα στον Πλατινι αυτη τη στιγμη!!!

Μη σας φαινεται λοιπον περιεργο το γεγονος οτι η ομαδα του παντα επωφελειται στα..αν οχι ολα, περισσοτερα παχνιδια! Παντα ξελασπωνει τους παιχτες του απο τιμωριες εντος κι εκτος γηπεδου,παντοτε ειναι αυτος που εχει τον πρωτο λογο για ολα τα ζητηματα αιτηματα και γεγονοτα του ποδοσφαιρου...οπου ειναι παντα αποδεκτη και σεβαστη η γνωμη του.Με λιγα λογια ειναι ο'' ανθρωπος της πιατσας του ποδοσφαιρου''!!!!Μην τα βαζετε με εκεινον ποτε γιατι...στο τελος κερδισμενος θαναι παντα αυτος!!Ειμαι πολλα χρονια οπαδος της united γιατι μου αρεσει σαν ομαδα η νοοτροπια της,το πνευμα και το ηθος της,ο τροπος παχνιδιου και η θεση της σαν ομαδα στην ευρωπη!!!

Προσωπικα καποια πραγματα που δε μαρεσουν ειναι οπως αυτα στο ντερμπι της κυριακης με την τσελσι που τα συγχαρητηρια και η νικη αξιζουν στη γηπεδουχο ομαδα που παρουσιασε ενα αψογο και σοβαρο χαρακτηρα μεχρι το τελος του αγωνα!!Λυπαμαι πολυ για την ομαδα μου κι ας φυγαμε κερδισμενοι απτο Λονδινο...Αλλα οπως ειπα και πιο πανω....Φεργκι πανω απ'ολα!!!Σταθερη αξια!!!Ευχαριστω πολυ!!!

 

ΠΑΝΟΣ MAN RED

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)