Η διαιτησία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλησπέρα από την Σύρο. Απευθύνομαι κυρίως στον Κύριο Σωτηρακόπουλο -ως λάτρη του καλύτερου κατά πολλούς πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο-.



Η διαιτησία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Είμαι 43 χρονών και οπαδός της Λίβερπουλ και παρακολουθώ την Premier League όταν μεσουρανούσαν οι Reds αλλά δεν μπορούσες να μην θαυμάσεις την Φόρεστ του μεγάλου Μπράιν Κλαφ, την Ιπσουιτς του Πωλ Μάρινερ, την Βίλλα του Ντενις Μόρτιμερ, την Τοτεναμ του τεράστιου Γκλεν Χοντλ,την Άρσεναλ του George Graham και την μεγάλη Μαντσεστερ του Μραιαν Ρομπσον.

Ποτέ δεν θυμάμαι στα τόσα χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο τόσα και τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαιτητικά λάθη, τα περισσότερα υπέρ της Γιουνάιτεντ-να σημειωθεί εδώ, η γνώμη μου είναι πως αύτη και η Τσέλσι είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο-,όπως και επίσης τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ με τον οποίο αντιμετωπίζει η Πρέμιερ Λιγκ ένα από τους 5 καλύτερους ποδοσφαιριστές της Λατινικής Αμερικής που ακούει στο όνομα Λουίς Σουάρεζ. Οι διαιτητικές αποφάσεις εναντίον του είναι σκανδαλώδεις και σε μεγαλο βαθμό δικαιολογούν τον τρόπο που αντιδρά στα παιγνίδια.

Ποιό παιγνίδι να πρωτοπιάσουμε και ποιόν διαιτητή, Webb, CLATTENBURG, Hursley, uriah rennie και πάρα πολλούς άλλους. Οι Έλληνες διαιτητές μπροστά τους τελικά είναι κορυφαίοι. Αν δεν εφαρμοστεί σύντομα το instant replay τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο. 

Δημήτρης Καλογεράκης

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)