Τι έχεις να πεις Φέργκι;

Αυτό που έγινε χθες στο ''Στάμφορντ Μπριτζ'' απουδεικνύει για ακόμη μία φορά τι ακριβώς πάει να γίνει φέτος στη Πρέμιερ Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να βγει πρωταθλήτρια, πώς να το κάνουμε; Ετσι θέλει ο Φέργκιουσον και κάποιοι άλλοι απο τη FA, έτσι θα γίνει.



Τι έχεις να πεις Φέργκι;

Τι καλή ομάδα κι αν έχει η Τσέλσι, τι κι αν δεν σφυρίζονταν όλα αυτά τα αηδιαστικά πράγματα απο τους διαιτητές (;), οι ''μπλε'' θα νικούσαν ακόμη και με 10 παίκτες διότι η άμυνα της Γιουν. είναι παιδική χαρά, τι κι αν αυτή η Τσέλσι χωρίς τεράστιες μονάδες αλλά με ενα σύνολο πραγματικά αξιοθαύμαστο με έναν εξαιρετικό προπονητή αξίζει να βγει πρωταθλήτρια; Αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει κι ας σκούζει όλη η Ευρώπη.

Ζούμε στην Ελλάδα και τόσα χρόνια έχουνε δει πολλά τα μάτια μας. Πέρα από το ''θέαμα'' το οποίο είναι ανύπαρκτο, υπάρχουν άλλα που μας κάνει να ντρεπόμαστε για το πρωτάθλημά μας. Γι' αυτό λοιπόν παρακολουθούμε διεθνές ποδόσφαιρο, για να διασκεδάσουμε και να χορτάσουμε όμορφο ποσόσφαιρο αλλά με αυτά που βλέπουμε δεν διαφέρει σε τίποτα από τα δικά μας. 

Υπάρχουν λάθη και λάθη στο ποδόσφαιρο... Στο χθεσινό θέατρο του παραλόγου, όμως, δεν υπήρχαν λάθη, υπήρχε κλοπή!

Nίκος, Blue man

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)