Στο… μάτι της Ανζί ο Ρούνεϊ!

Η… νεόπλουτη Ανζί του Σουλεϊμάν Κερίμοφ έχει βάλει στο «μάτι» τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να είναι ο τελευταίος που απασχολεί το σύλλογο της Ρωσίας.



Στο… μάτι της Ανζί ο Ρούνεϊ!

Αυτό παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο «Skysports» o αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρομπέρτο Κάρλος, μιλώντας με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση των Ρώσων με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

«Γιατί όχι; Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και θεωρώ πως κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο δυναμικό της. Άλλωστε ακόμα βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία» απάντησε αρχικά σε ερώτηση αν το όνομα του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρει την Ανζί και συνέχισε:

«Δεν μπορώ φυσικά να απαντήσω αν μπορούμε να τον πάρουμε, καθώς η Ανζί δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να τον αποκτήσει. Υπάρχουν και σύλλογοι από την Ισπανία και την Ιταλία που σίγουρα μπορούν.

Αν ο ιδιοκτήτης θελήσει να πάρει έναν παίκτη, σίγουρα θα το κάνει. Πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι όλα θέμα χρημάτων. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το προφίλ της ομάδας και εκτός από τα μεγάλα ονόματα, θέλουμε και τους καλούς νεαρούς Ρώσους».