Το μυστικό της Τσέλσι

Διάβασα χθες το κείμενο του Κώστα Παπαϊωάννου για την Τσέλσι και το πόσο σοβαρή είναι. Καμία αντίρρηση. Θα ήθελα όμως να προσθέσω ποιο πιστεύω εγώ πως είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ρομπέρτο Ντι Ματέο,



Το μυστικό της Τσέλσι

Ο Χουάν Μάτα είναι για μένα ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ, το τελευταίο 12μηνο,

Θυμάμαι να κάνει εξαιρετική δουλειά την περασμένη σεζόν, ειδικά μετά το Μάρτιο όταν έφυγε ο Βίλας-Μπόας. Δουλειά που δεν φαίνεται γιατί είναι αθόρυβη. Έτσι όπως άνοιγε διαδρόμους και τρύπωναν οι συμπαίκτες του έκανε πιο εύκολο το έργο του σκοραρίσματος.

Μπορεί στο Euro να μην έπαιξε, αλλά κουράστηκε. Δεν είναι και λίγο μετά την πρώτη σου χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ που είσαι βασικός να μην κάνεις διακοπές και να κάνεις προετοιμασία με την εθνική Ισπανίας.

Κι όμως, ο Ντι Ματέο κατάφερε και τον έχει σε εξαιρετική κατάσταση. Τι έκανε; Αν θυμάστε, το περασμένο καλοκαίρι ο Ιταλός του έδωσε άδεια να ξεκουραστεί περισσότερο. Όταν γύρισε από το Euro ο Ματα ξεκουράστηκε περισσότερο από τους Άγγλους διεθνείς, οι οποίοι μάλιστα είχαν απόκλειστεί νωρίτερα από την Ισπανία που έφτασε στον τελικό. Κι όλα αυτά φαίνονται τώρα. Ο Ισπανός είναι φρέσκος και δραστήριος και από ότι είδα στα στατιστικά που ανεβάσατε στο england365 έχει κάνει όργια στα τελευταία ματς της Τσέλσι.

Ρομπέρτο Ντι Ματέο, λοιπόν. Κι ας μη μας γεμιζει το μάτι εμάς τους οπαδούς της Τσέλσι.

 

Πέτρος Νικολάου

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)