Αντίδραση Ρόμπερτς για το ρατσισμό

Μεγάλη έκταση παίρνει το θέμα των ρατσιστικών κρουσμάτων στα αγγλικά γήπεδα, με την πλευρά των μαύρων ποδοσφαιριστών να αντιδρά και να είναι έτοιμη να προβεί σε δραστικές κινήσεις. Δεν θα φορέσει το επίσημο t-shirt «Kick it Out» ο Τζέισον Ρόμπερτς, της Ρέντινγκ.



Αντίδραση Ρόμπερτς για το ρατσισμό
Οι «Royals» αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ το Σαββατοκύριακο και όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων θα φορούν το μπλουζάκι «Kick it Out», σε μία προσπάθεια να σταλεί ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Όλοι, εκτός από έναν. Τον Ρόμπερτς, ο οποίος θέλει με αυτόν τον τρόπο να καυτηριάσει το γεγονός των επιθέσεων των Λουίς Σουάρες και Τζον Τέρι.

«Μου φαίνεται δύσκολο να φορέσω ένα τέτοιο μπλουζάκι, μετά τα όσα έγιναν πέρυσι. Δεν πρόκειται να το κάνω», τόνισε ο άσος της Ρέντινγκ για να συνεχίσει:

«Είμαι απόλυτα υπέρ της κίνησης κατά του ρατσισμού, αλλά θα κάνω ανάλογες κινήσεις μόνο όταν υπάρχει μία κίνηση που θα με αντιπροσωπεύει. Πιστεύω πως αρκετός κόσμος νιώθει απροστάτευτος».

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες από τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλοι παίκτες που δεν θα φορέσουν το συγκεκριμένο t-shirt, αφού πιστεύουν πως δεν έχουν γίνει δραστικές κινήσεις για την πάταξη του ρατσισμού.