Mπορούσε περισσότερα!

Με καθυστέρηση μίας ημέρας έγινε τελικά ο αγώνας της Πολωνίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσουν οι Πολωνοί στο δεύτερο μέρος.



Mπορούσε περισσότερα!

Η Αγγλία παρέμεινε πρώτη στον όμιλο με οκτώ βαθμούς σε τέσσερα ματς, έναντι 7 που έχει το Μαυροβούνιο. Ο Γουέιν Ρούνει στο 30’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με κεφαλιά μετά από κόρνερ το Τζέραρντ. Ηταν το 32ο γκολ του Ρούνεϊ με τη φανέλα της Αγγλίας, ωστόσο οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα που θα «καθάριζε» το παιχνίδι.

Η Πολωνία ισοφάρισε με τον Γκλικ στο 70’ με κεφαλιά, επίσης από κόρνερ, με τον Χαρτ να πραγματοποιεί κακή έξοδο.

Ωστόσο ο Άγγλος γκολκίπερ έσωσε πολλές φορές την εστία του σε προσπάθειες των Πολωνών. Η Αγγλία παρέμεινε αήττητη για ενδέκατο σερί ματς από την ημέρα που την ανέλαβε ο Ρόι Χόντγκσον, καθώς επίσης και ότι διατήρησε το αήττητό της απέναντι στους Πολωνούς. Ενα αήττητο που τρέχει από το 1973 και μεταφράζεται σε 15 αγώνες!

ΠΟΛΩΝΙΑ: Τιτόν, Γκλικ, Πολάνσκι, Κρισόβιακ, Λεβαντόφσκι, Ομπράνιακ (90’ Μπορίσιουκ), Βτσόλεκ (63’ Μιρεζεβέφσκι), Βαβζίνιακ, Γκροσίτσκι (82’ Μίλικ), Πίστσεκ, Βασιλέφσκι

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ., Τζέραρντ, Γιαγκέλκα, Λέσκοτ, Μίλνερ, Κάρικ, Ντεφό (67’ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ (73’ Τσάμπερλεϊν), Κλέβερλι.