Με έξι αλλαγές η Αγγλία

Διαφορετική σύνθεση θα έχει η εθνική Αγγλίας στο ματς με την Πολωνία, σε σχέση με τον αγώνα της Παρασκευής. Τα «τρία λιοντάρια» θα έχουν στο αρχικό σχήμα τα …βαριά ονόματα, αρκετά από τα οποία έχασαν το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο, στην εμφατική νίκη του συγκροτήματος του Ρόι Χότζον. 



Με έξι αλλαγές η Αγγλία

Με βάση τα όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ των βρετανικών Μέσων, ο Χότζον θα κάνει πέντε με έξι αλλαγές, παρά το θριαμβευτικό 5-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Οι Στίβεν Τζέραρντ και Γκλεν Τζόνσον είναι και πάλι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, μετά τη λήξη της ποινής τους, ενώ έτοιμος είναι και ο Άσλεϊ Κόουλ.

Μάλιστα, ο άσος της Τσέλσι αναμένεται να πάρει θέση βασικού σε κάθε περίπτωση, αφού ο Ράιαν Μπέρτραντ είναι τραυματίας και τέθηκε νοκ άουτ.

Ταυτόχρονα, οι Τζόλεον Λέσκοτ, Τζέιμς Μίλνερ και Ζερμέν Ντεφό φαίνεται πως θα είναι στη βασική ενδεκάδα των «τριών λιονταριών», αφού ο Χότζον τους ξεκούρασε την Παρασκευή, θέλοντας να τους έχει φρέσκους για το ματς με την Πολωνία. Εκτός δράσης, οι Μπέρτραντ και Φρανκ Λάμπαρντ, ενώ και ο Θίο Γουόλκοτ δεν υπολογίζεται.