Γιαγκέλκα: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (16/10) με την Πολωνία, σύμφωνα με τον Φιλ Γιαγκέλκα, ο οποίος τόνισε πως ένα από τα βασικότερα στοιχεία του ματς είναι να κρατήσει αυτός και οι συμπαίκτες του το μηδέν στην άμυνα.



Γιαγκέλκα: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

«Στο ματς με το Σαν Μαρίνο πετύχαμε πέντε γκολ και πήραμε εύκολα του τρεις βαθμούς της νίκης. Κόντρα στην Πολωνία πάντως την Τρίτη το παιχνίδι ξέρουμε ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Νομίζω πως όλοι στην ομάδα ξέρουν τι ακριβώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Το βασικότερο νομίζω πως είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Φυσικά θα πρέπει και οι παίκτες μπροστά να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να έρθει το γκολ» δήλωσε αρχικά ο αμυντικός της Έβερτον, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απουσία του Φρανκ Λάμπαρντ από το παιχνίδι της Βαρσοβίας.

«Σίγουρα ο Φρανκ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια τα πάει εξαιρετικά. Ωστόσο υπάρχουν λύσεις στην ομάδα και πιστεύω ότι το κενό του μπορεί να καλυφθεί από τους Κάρικ, Κλέβερλι και φυσικά τον αρχηγό (Τζέραρντ) που επιστρέφει».