Ηρεμία, κάντε υπομονή!

Μόλις 7 αγωνιστικές παίχτηκαν στην Premier League, 7 ματς που μας έδωσαν ανάμεικτα συναισθήματα. Αν φανταστείτε την Liverpool σαν ένα παζλ σίγουρα μέχρι τώρα έχουμε δει ότι λείπουν κάποια κομμάτια. Με τον Brendan Rodgers στην θέση οδηγού σίγουρα μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε τα κομμάτια που λείπουν και να συμπληρωθεί το παζλ της επιτυχίας!



Ηρεμία, κάντε υπομονή!
Στην μέχρι τώρα παρουσία του Rodgers στην ομάδα μου έχει κάνει ήδη μεγάλη εντύπωση αν και ομολογώ πως στην αρχή ήμουν δύσπιστος και επιφυλακτικός.Μέχρι που μου πέρασαν από το μυαλό πως θα ξανά ζήσουμε ημέρες Hodgson!
 
Κατά την διάρκεια όμως της προετοιμασίας στην Βόρεια Αμερική έδειξε πως στην ομάδα κάτι αρχίζει να αλλάζει! Έχουμε έναν προπονητή που μπορεί να χτίσει, να δημιουργήσει μια Liverpool ανταγωνιστική που θα μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League, εκεί ανήκουμε και εκεί πρέπει να είμαστε!
 
Αλλά χρειάζεται υπομονή. Ο Brendan Rodgers για να χτίσει μια ηγετική ομάδα θέλει χρόνο και εμείς σαν οπαδοί πρέπει να τον εμπιστευτούμε και να του δώσουμε χρόνο. Η φιλοσοφία και το νέο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει θέλει χρόνο για να κάνει το ...θαύμα της!
 
Και πάνω απ'όλα έχει ανάγκη από νέους παίκτες, νέα ταλαντούχα παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου όπως οι Sterling, Suso, Wisdom. Είμαστε οπαδοί, δεν πρέπει να ασκούμε πίεση ούτε στην ομάδα ούτε και στον προπονητή και πάνω απ'όλα να μην έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τα νέα παιδιά.
 
Είναι μόλις 18 χρονών.Θέλουν ειδική μεταχείριση για να μην ''καούν'' και εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο ο Brendan Rodgers. Μέχρι τώρα ο 39χρονος τεχνικός δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά σε ότι αναφορά τους νέους παίκτες.Ξεκίνησε σιγά σιγά με τον Sterling, μετά ''έπιασε'' τον Suso και τώρα τον Wisdom.
 
Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό και οι παλαιότεροι παίκτες να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο την ανάπτυξη των νέων παιδιών. Χωρίς αμφιβολία οι νέοι παίκτες έχουν πειστεί ότι αξίζουν να παίζουν στην πρώτη ομάδα κάποιοι από τους οποίους μάλιστα και στο αρχικό σχήμα. Έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση και πάθος στο παιχνίδι τους και αυτό το γεγονός οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Brendan Rodgers.
 
Αν συνυπολογίσεις και τους Henderson, Sahin, Kelly, Allen, Shelvey, Borini και Coates το μέλλον φαίνεται λαμπρό.Άσχετα αν κάποιοι νεαροί παίκτες όπως Henderson και Borini δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας, κατά την γνώμη μου.Ελπίζω να με αποστομώσουν όπως έκανε ο Shelvey.Μακάρι!
 
Που θέλω να καταλήξω με το παρόν άρθρο μου? Ότι πρέπει να αισθανόμαστε ήρεμοι και αισιόδοξοι, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με νεαρούς παίκτες (η πιο νεανική ομάδα φέτος της Premier League)! Έναν νεαρό και ταλαντούχο προπονητή που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναγεννήσει το κλίμα στον σύλλογο, έφερε ξανά στην επιφάνεια κύματα αισιοδοξίας!
 
Το μέλλον φαίνεται λαμπρό! Η Liverpool σύντομα θα αναστηθεί και θα πρωταγωνιστεί στην Premier League και θα επανέρθουμε δυναμικά και στην Ευρώπη και το Champions League.
 
Να είστε αισιόδοξοι, απολαύστε να παιχνίδια χωρίς να κράζετε παίκτες και προπονητή όταν δεν κερδίζουμε και χωρίς να τους κάνετε όλους θεούς μόλις νικάμε! Κάντε υπομονή, χρειάζεται χρόνος για να χτίσουμε την νέα Liverpool!
 
You''ll Never Walk Alone ! ! !
Nikos Sidiras