Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (Preview)

Ο πρώτος στόχος που ήταν να φτάσει τη μισητή συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ, επετεύχθη. Επόμενος, είναι να συνεχίσει με νίκες και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την επικίνδυνη Σάντερλαντ του Στίβεν Φλέτσερ και το απόγευμα του Σαββάτου, μόνο εύκολο δεν θα είναι…  



Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (Preview)

Οι «πολίτες» έδειξαν χαρακτήρα στην εκτός έδρας «αποστολή» της προηγούμενης εβδομάδας στο «Craven Cottage» και επιστρέφουν στην έδρα τους με μόνο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μεσοβδόμαδα, έσωσαν την παρτίδα απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-1) στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι παίκτες του Μαντσίνι ξέρουν από πέρυσι πως το ματς με τη Σάντελαντ κρύβει κινδύνους.

Οι «μαυρόγατες» έκοψαν τέσσερις βαθμούς από τη Σίτι την περσινή σεζόν, ενώ μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν φύγει από το Μάντσεστερ με τη νίκη, όταν στο παιχνίδι του «Etihad» βρέθηκαν να προηγούνται 3-1 πέντε λεπτά πριν τη λήξη (3-3 τελικό)!

Ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» δηλώνει ότι ακόμη η ομάδα του δεν έχει παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, αλλά αν συνεχίσει να το κάνει, τότε ο Στίβεν Φλέτσερ δεν θα έχει… κανένα πρόβλημα να το εκμεταλλευτεί! Ο Σκοτσέζος φορ σκοράρει ασταμάτητα από την ημέρα που μετακόμισε στο «Στάδιο του Φωτός» και όπως σε κάθε ματς, έτσι και σε αυτό θα ελπίζει να βρει δίχτυα.

Για τους γηπεδούχους, ο Χάβι Γκαρσία αναμένεται να μείνει εκτός έχοντας αποκομίσει μυϊκό πρόβλημα από το ματς με τη Ντόρτμουντ, ο Ρόντουελ ίσως πάρει φανέλα βασικού, ενώ επιστρέφει και ο Μαϊκόν. Τιμωρημένος παραμένει ο Λι Κάτερμολ για τις «μαυρόγατες», αμφίβολος ο Κουεγιάρ, εκτός οι Μπάρντσλεϊ και Μπράουν.

Πιθανές συνθέσεις:
Μάντσεστερ Σίτι (4-5-1): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί – Νασρί, Γ. Τουρέ, Τέβεζ, Μπάρι, Σίλβα – Αγουέρο
Σάντερλαντ (4-4-2): Μινιολέ – Γκάρντνερ, Ο’ Σέι, Μπραμπλ, Ρόους, Τζόνσον, Λάρσον, Κόλμπακ, ΜακΚλιν – Φλέτσερ, Σεσενιό