«Πολύ μιλάς αδερφέ…»(vid)

Την πιο «ώριμη» απάντηση, έδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι στον Ρόμαν Βαϊντερφέλερ στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν και… τα χάλασε στο τέλος, είχε φροντίσει να συγκρατήσει την ψυχραιμία του όταν ο αντίπαλος πορτιέρο προσπάθησε να τον εκνευρίσει. Μετά… το πήρε το «δωράκι» του και αυτός. 



«Πολύ μιλάς αδερφέ…»(vid)

Ο Ιταλός φορ των «πολιτών» ήταν αυτός που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Πρωταθλητές Γερμανίας, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1.

Βέβαια, ακόμη κι έτσι, δεν έκλεψε όλη τη δόξα από τον Τζο Χαρτ που πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακόμη κι αν δεν ξεκίνησε βασικός, πράγμα που θα μπορούσε να τον είχε εκνευρίσει εξ αρχής, ο Μπαλοτέλι συμπεριφέρθηκε ώριμα την κρίσιμη στιγμή. Ξεπερνάμε το γεγονός πως δεν άφησε σε κανέναν τη μπάλα και την πήρε στην αγκαλιά του μόλις ο ρέφερι «σφύριξε» το πέναλτι στο 90’ σε χέρι του Σούμποτιτς.

Ο Ρόμαν Βάιντερφελερ πλησίασε τον νεαρό επιθετικό και του ψιθύρισε κάτι, προφανώς για να τον εκνευρίσει και να τον κάνει να χάσει τη συγκέντρωσή του. Το βλέμμα του Μάριο Μπαλοτέλι, ήταν η πρώτη, σωστή απάντηση…

«Άσε μας ρε φίλε» έδειξε να λέει με τα μάτια και φρόντισε να δείξει στον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ ήταν έκανε λάθος που προσπάθησε να τον «μειώσει». Με άνεση και… υφάκι, τον έστειλε στην άλλη γωνία, έκανε το 1-1 και μαζεύοντας τη μπάλα από τα δίχτυα, του το είπε ξεκάθαρα.

«Πολύ μιλάς αδερφέ…».

Δείτε το βίντεο: