Νόριτς-Λίβερπουλ (preview)

Οι δύο ομάδες με τη χειρότερη μετατροπή των ευκαιριών του σε γκολ συναντώνται στο «Carrow Road»,  με τη Νόριτς να υποδέχεται τη Λίβερπουλ και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.  Σε οριακό σημείο οι «κόκκινοι», χωρίς προβλήματα τα «καναρίνια».



Νόριτς-Λίβερπουλ (preview)

Στη Νόριτς, ο Κρις Χιούτον βλέπει τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό να μην αποτυπώνεται στη βαθμολογία.

Τα «καναρίνια» βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη Λίβερπουλ.

Στους «κόκκινους» επικρατεί προβληματισμός, αφού η πρώτη νίκη δεν έχει έρθει ακόμη, ο σύλλογος πραγματοποιεί το χειρότερο του ξεκίνημα εδώ και έναν αιώνα και ο εκνευρισμός μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει φύγει.

Ο Μπρένταν Ρότζερς θέλει από τους  παίκτες του ηρεμία και ζητά αποτελεσματικότητα.

Αγωνιστικά νέα

Η Νόριτς μετρά τις απώλειές της, από την επιλογή του Χιούτον να χρησιμοποιήσει τον Χάρι Κέιν στο ματς με την Ντονκάστερ για το Λιγκ Καπ. Ο 19χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο ματς με την ομάδα της League One, θα μείνει έξω για έξι εβδομάδες και δεν θα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τη Λίβερπουλ. Αυτό είναι  και το μοναδικό πρόβλημα στα «καναρίνια», τα οποία θα κατέβουν με παρόμοια ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, ο Ρότζερς μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Άγγερ, αφού ο Δανός διεθνής προπονήθηκε την Παρασκευή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην ίδια κατάσταση και με μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής ο Φάμπιο Μπορίνι, ενώ ο πάντα εκτός οι Μάρτιν Κέλι, λόγω τραυματισμού, και Τζόνζο Σέλβι, εξαιτίας τιμωρίας. Πρόβλημα στο γόνατο και για τον Χοσέ Ενρίκε, κάτι που σημαίνει πως ο Ρότζερς πρέπει να πειραματιστεί στα άκρα της άμυνας.

Πιθανές ενδεκάδες

Νόριτς: Ράντι – Μάρτιν, Τέρνερ, Μπαρνέτ, Γκαρίδο – Σνόντγρας, Τζόνσον, Χόσον, Σέρμαν – Χούλαχαν - Χολτ

Λίβερπουλ: Ρέινα – Τζόνσον, Κόατς, Σκρτελ, Ρόμπινσον – Άλεν, Τζέραρντ, Σαχίν – Στέρλινγκ, Σουάρες, Ντάουνινγκ