Σάντερλαντ-Γουίγκαν (preview)

Καλό να μην χάνεις, αλλά προτιμότερο να κερδίζεις… Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, η Σάντερλαντ υποδέχεται στις 17:00 τη Γουίγκαν με αποκλειστικό στόχο να κάνει… σεφτέ στα «τρίποντα» για φέτος.



Σάντερλαντ-Γουίγκαν (preview)
Αμφότερες προέρχονται από επιτυχίες στις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους στο Capital One Cup. Και αν η νίκη-πρόκριση (2-0) των «μαυρόγατων» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΜΚ Ντονς δεν προκάλεσε σε κανέναν εντύπωση, το εμφατικό 4-1 των «λάτικς» στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ, σίγουρα άφησε κάποιους… άφωνους!
 
Την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα η Σάντερλαντ ήταν αυτή που επισκέφτηκε την έδρα των «σφυριών» και είδε τον Κέβιν Νόλαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 1-1 και να της παίρνει την… μπουκιά από το στόμα.
Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τη Γουίγκαν, η οποία δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες ηττήθηκε από τους «Cottagers» με το 2-1 να αποτελεί την δεύτερη σερί αποτυχία στην Πρέμιερ, καθώς είχε προηγηθεί η «τεσσάρα» στο ματς με τη Γιουνάιτεντ.
 
Ο Μάρτιν Ο’ Νιλ ετοιμάζει τα πλάνα του για σήμερα χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κάτερμολ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Τζόνσον, Κουεγιάρ και Λάρσον, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ τους. Από πλευράς φιλοξενούμενων θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντι Σάντο και Αλκαράζ.
 
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Σάντερλαντ: Μινολέ, Γκάρντνερ, Κουεγιάρ, Ο’ Σέι, Ρόουζ, Τζόνσον, Λάρσον, Κόλντμπακ, ΜακΛίν, Σεσενιό, Φλέτσερ
Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Μπόις, Κάλντγουελ, Ραμίς, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Μποσαζούρ, Γουότσον, Γκόμεζ, Μαλόνεϊ, Κονέ