Το ντέρμπι του αλληλοσεβασμού και της ωραίας διαιτησίας

Καλησπερίζω όλη την παρέα. Γράφω έχοντας διαβάσει το άρθρο του φίλου Χαρίλαου, για το Liverpool-Manchester United. Όσο αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα πήγαν καλά και υπήρχε διάχυτη συγκίνηση. Όσο αφορά όμως το αποτέλεσμα αυτό το διαμόρφωσε η διαιτησία. 



Το ντέρμπι του αλληλοσεβασμού και της ωραίας διαιτησίας

Στη φαση της αποβολης πανε και οι 2 στη διεκδικηση και με τα δυο ποδια δε τιθεται ζητημα χρονικης προτεραιοτητας αλλα προθεσης. Και οι 2 για τη μπαλα πανε η τιμωρουνται και οι 2 η ο ενας σφαδαζει γιατι του κοψανε το ποδι και τιμωρειται ο αλλος .Ο διαιτητης το εκρινε αμεσα!!.

Στο manchester εχουν κανει ειδικη σχολη για τις βουτιες, Απο young welbeck φτασαμε και στον valencia , Mπας και τους εκανε μαθηματα ο τυπαρας να πεφτουν σαν να τους εριξε κανονι?

Η Liverpool φετος ναι θα παει μετρια. Τουλαχιστον να χαρω τη νεολαια να παιζει [suso-pacheco-morgan-wisdom-robinson- sterling και αλλους] Το προτιμω ομως και το γραφω με καθε ειλικρινεια να βλεπω την ομαδα μου να παλευει και να παιζει οσο καλυτερα μπορει παρα να εχει το αποτελεσμα στο τσεπακι και να παιζει μεστο και ψυχραιμο ποδοσφαιρο.

Τον martinez θα τον καλεσουν για απολογια. Οποιος διαμαρτυρεται για αποφασεις σε αγωνα με τη manchester στη πυρα!! Παλι καλα που δεν ειπε τιποτα ο δικος μας γιατι θα ετρωγε καμπανα . Αυτος ο διατητης ομως να δω αν θα τιμωρηθει γιατι κατεβηκε ξεκαθαρα να δωσει το τριποντο εκει που οφειλε.Δεν το πιστευω γιατι ο "sir alex" εχει πλατες

Liverpool μια ζωη μαζι σου και στα καλα και στα ασχημα.!!

 

Με εκτιμηση Κωστας Θεοδωρακης

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)