Όταν ο Μαντσίνι… τα «παίρνει»!(vids)

Ο καυγάς του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Πολ Λάμπερτ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα στο Capital One Cup, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Ο Ιταλός τεχνικός, με το μεσογειακό ταπεραμέντο, έχει δείξει πως όταν τα… «παίρνει», τα βάζει με όλους! Το england365.gr θυμάται τους «τσαμπουκάδες» του!



Όταν ο Μαντσίνι… τα «παίρνει»!(vids)

Ξεκινώντας από το 2010, σε αναμέτρηση με την Έβερτον στο «Etihad», ο Μαντσίνι είχε έρθει στα χέρια με τον Ντέιβιντ Μόγιες!

Κάτι το γεγονός πως τα «ζαχαρωτά» είχαν φύγει από το Μάντσεστερ με τη νίκη (2-0), κάτι τα νεύρα του, δεν ήθελε και πολύ για να βρει αφορμή και να ξεσπάσει! Κυνηγώντας, λοιπόν, τη μπάλα για να επιταχύνει το παιχνίδι και την εκτέλεση ενός πλαγίου ήρθε face to face με τον τεχνικό της Έβερτον, για να τους χρειαστεί η επέμβαση του Χάουαρντ Γουέμπ που εκτελούσε χρέη τέταρτου διαιτητή.   

Θυμηθείτε τι είχε γίνει τότε:

Τον Φεβρουάριο του 2011, η Φούλαμ, είχε στην τεχνική της ηγεσία τον Μαρκ Χιούζ. Οι «cottagers», έφυγαν από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1 και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να μην ήταν εκνευρισμένος. Συνυπολογίζοντας και την κριτική που είχε ασκήσει ο Χιούζ για τις προπονητικές του μεθόδους, με το σφύριγμα της λήξης, έδειξε τεράστια απάθεια καθώς πλησίασε τον προπονητή των Λονδρέζων για να του δώσει το χέρι. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν ο Χιούζ να το τραβήξει και να αποχωρήσει, όντας έτοιμος να «εκραγεί»!

Δείτε την… «χειραψία» των δύο ανδρών:

Ο Μαντσίνι έδωσε συνέχεια στο ντέρμπι τίτλου της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, οι «πολίτες» επικράτησαν 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Etihad», ανέβηκαν στην κορυφή συγκατοικώντας με τη συμπολίτισσά τους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου ελέω της διαφοράς τερμάτων στην ισοβαθμία.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραπονέθηκε στον τέταρτο διαιτητή για τα «σφυρίγματα» του ρέφερι και ο κόουτς των Πρωταθλητών Αγγλίας έσπευσε για… να τον βάλει στη θέση του!

Δείτε την κόντρα των δύο τεχνικών:

 

Τελευταίο «κρούσμα» απειθαρχίας του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ήταν αυτό στο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ με την Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» επικράτησαν 4-2 της Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση για τον 3ο γύρο του θεσμού, «πέταξαν» εκτός συνέχειας τους «πολίτες» και την στιγμή που τα πράγματα έγιναν δύσκολα στο ματς, είχαμε νέο… «τσαμπουκά». Αφορμή για το συγκεκριμένο, στάθηκε ένα μαρκάρισμα του Τζο Μπένετ στον Γκάρεθ Μπάρι, με τον Λάμπερτ να απαντά στις «φωνές» του ομόλογού του στη Σίτι και τους δύο να έχουν φραστικό επεισόδιο.

Δείτε το «θερμό» επεισόδιο: