Φυσικός αρχηγός ο Χαρτ

Αρχικά, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε στην ιστοσελίδα σας και για την ποιότητα των κειμένων. Θα αναφερθώ στις δηλώσεις που έκανε ο Τζο Χαρτ μετά το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Φυσικός αρχηγός ο Χαρτ

Θέλει πολλά χρόνια για να φτάσεις σε ένα επίπεδο να πεις πως η Ρεάλ δεν άξιζε τη νίκη.

Να το πεις αυτό μέσα στο Μπερναμπέου.

Κι ο Χαρτ το έκανε. Η ομάδα του του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει, αφού προηγήθηκε δύο φορές μέσα στη Μαδρίτη. Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να είναι σε θέση να το κάνουν.

Άντε να το κάνει η Μπαρτσελόνα. Άντε και μία Μπάγερν. Καμία άλλη, ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε κάποια ιταλική θα μπορούσε να το κάνει. Η Σίτι το έκανε, έχασε όμως και το θέμα τελειώνει εκεί.

Κι εκεί αρχίζει το θέμα του Χαρτ. Με μόνο 3-4 χρόνια σε υψηλό επίπεδο βγάζει γλώσσα και λέει πως φταίει αυτός, οι συμπαίκτες του, ο προπονητής και γενικά όλη η Σίτι. Θέλει καθαρό μυαλό να το πεις αυτό (το οποίο διαθέτει), εμπειρία (την οποία αποκτά) και πολλά κιλά …μαγκιάς. Και μάλλον την έχει.

Είναι βασικός, ήδη, στην εθνική Αγγλίας και νιώθει να κουβαλά το φορτίο τόσων ετών που η εθνική ομάδα δεν είχε έναν καλό γκολκίπερ. Μένει να δούμε αν θα μπορεί να το σηκώσει. Νομίζω πως μπροστά μας έχουμε ένα παίκτη μεγέθους Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Ρούνεϊ κλπ. 

Κώστας Πορτοκάλης

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)