Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Η κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όσον αφορά αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα απασχολεί τις βρετανικές εφημερίδες, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με την Ουκρανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Sunday Telegraph

Συνάντηση με τον Ρόι Χότζον θα έχει ο Άλεξ Τσάμπερλεϊν για να του εξηγήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός τι πρέπει να κάνει ώστε να γίνει βασικός στην εθνική Αγγλίας.

Τεχνική επιτροπή από ανθρώπους του ποδοσφαίρου δημιουργεί η Λίβερπουλ για να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος και τα προβλήματα στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.

 

Sunday Express

Χάνει το παιχνίδι με την Ουκρανία ο Τζον Τέρι.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Ραχίμ Στέρλνιγκ, με τον 18χρονο άσο της Λίβερπουλ να έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

 

The Mail on Sunday

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Φιλ Τζόουνς να μένει εκτός δράσης για δύο μήνες.

 

Daily Star

Ανησυχία επικρατεί στη Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά στην κατάσταση του Σέρχιο Αγκουέρο.

Ακόμη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άσλεϊ Κόουλ η Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Daily Mirror

Ότι χρειαστεί είναι διατεθειμένος να κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει και πάλι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βάσιμες ελπίδες στην Μπλάκπουλ για τη μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού, του Ντι Τζέι Κάμπελ, από την ΚΠΡ.

Σε συζητήσεις με τον Μαρκ Νομπλ βρίσκεται η διοίκηση της Γουέστ Χαμ για την ανανέωση του συμβολαίου του άσου της ομάδας.