Θέλει δουλειά η Λίβερπουλ

Με υπομονή, επιμονή, αλλά και πολύ μυαλό θα χτιστεί η νέα Λίβερπουλ, όπως τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο 39χρονος τεχνικός βλέπει την ομάδα του να δυσκολεύεται στις πρώτες αγωνιστικές και θέλει να δει βελτιωμένη απόδοση από τους παίκτες του, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.  



Θέλει δουλειά η Λίβερπουλ

Αν και οι «κόκκινοι» έδειξαν καλά στοιχεία στα ματς με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, η εικόνα με τη Γουέστ Μπρομ και η δυστοκία των επιθετικών έχουν φέρει τη Λίβερπουλ στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με –μόλις- ένα βαθμό.

Ωστόσο, ο Ρότζερς πιστεύει πως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί μόνο τους παίκτες που αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης.

«Είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεται συνεχώς. Πάντα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές, να σκοράρουν όλοι και να μαρκάρουν όλοι», δήλωσε ο προπονητής των «reds» και μίλησε αναλυτικότερα για τα πλάνα του: «Παιχνίδι με το παιχνίδι χτίζουμε τη νέα ομάδα. Σταδιακά, σε κάθε τρίτο του γηπέδου. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως φτάνουμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με δυνάμεις στα πόδια μας και με πολλές επιλογές. Εάν δεν μπορούμε να σκοράρουμε άμεσα, τότε πρέπει να έχουμε υπομονή και να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας».