«Σφυρί» ο Κάρολ!

Με τις… ευχές του Μπρένταν Ρότζερς, ο Άντι Κάρολ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ! Εξ ολοκλήρου καλύπτει το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού για τον επόμενο χρόνο η λονδρέζικη ομάδα, που εξασφάλισε και οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.



«Σφυρί» ο Κάρολ!

Ο υψηλόσωμος φορ βρισκόταν στην αγγλική πρωτεύουσα από νωρίς, το απόγευμα της Πέμπτης, κάτι που όμως κρατήθηκε μυστικό από τους δύο συλλόγους μέχρι ο παίκτης να μπει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Χαρτς στο «Άνφιλντ», στον επαναληπτικό των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, επιβεβαίωσε την παρουσία του Κάρολ στο Λονδίνο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής άσος, ήταν εξαιρετικά σύντομες.

Η διοίκηση των «κόκκινων», με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, γνωστοποίησε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Κάρολ στη Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να εξασφαλίζουν και οψιόν αγοράς – αδιευκρίνιστου ποσού – για το επόμενο καλοκαίρι.