Μένει στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αφήνει την Ρόμα για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τονίζοντας πως το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «τζιαλορόσι».



Μένει στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι

Το όνομα του 29χρονου Ιταλού χαφ «έπαιζε» όλο το καλοκαίρι για λογαριασμό των πρωταθλητών Αγγλίας, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, να διαψεύσει τα πάντα, βάζοντας οριστικό τέλος στις… ορέξεις των «πολιτών».

«Θα μείνω στη Ρόμα. Είμαι χαρούμενος εδώ και ποτέ δεν ζήτησα από την ομάδα μου να αποχωρήσω. Γράφονται διάφορα για εμένα και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Κάποια από αυτά με έκαναν να γελάσω και κάποια άλλα να νευριάσω…

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ πως την ημέρα που θα αποφασίσω να φύγω από την Ρόμα θα το πω δημόσια. Προτίμησα νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι να μην τοποθετηθώ, γιατί σεβόμουν το γεγονός πως είχα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.

Υπήρχαν προσφορές. Ένας σύλλογος, που όλοι γνωρίζεται ποιος είναι ενδιαφέρθηκε για εμένα. Μια-δυο ακόμα ασχολήθηκαν αλλά μόνο σε φιλολογικό επίπεδο. Δεν ξέρω αν θέλουν να με πουλήσουν, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που μου προσφέρθηκε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο τον περασμένο Μάιο, υπολογίζουν σε εμένα» ήταν τα λόγια του Ντε Ρόσι.