Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Στο «Villa Park» θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της νέας σεζόν στην Αγγλία, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να κοντράρονται με φόντο το Σούπερ Καπ (15:30). Χωρίς σοβαρά προβλήματα οι δυο ομάδες στην πρόβα τζενεράλε για τη χρονιά που αρχίζει σε λιγότερο απο μια εβδομάδα.



Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Ο πρώτος τίτλος της νέας σεζόν -η ο τελευταίος της προηγούμενης αν προτιμάτε- θα κριθεί στο Μπέρμιγχαμ, όπου οι οπαδοί των πρωταθλητών και των Κυπελλούχων Αγγλίας θα δουν για πρώτη φορά, σε επίσημο αγώνα, τις ομάδες τους να αγωνίζονται.

Η Σίτι θέλει να συνεχίσει την ...επέλαση στους τίτλους που άρχισε πριν 2 χρόνια -με το Κύπελλο- και ολοκλήρωσε πέρυσι με το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Τσέλσι δείχνει ακόμη ...μεθυσμένη απο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν και θέλει να αποδείξει πως δεν έχει μείνει εκεί. Οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι αφήνουν υποσχέσεις για θέαμα και γκολ και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο καλείται να μοντάρει το υλικό που έχει στα χέρια του. 

 

Αγωνιστικά Νέα

Ο Ρομπέρτο Μαντσινι είδε τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο Euro 2012 να εντάσσονται στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, αφού έχασαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Αυστρία. Οι «πολίτες» έχουν τα περισσότερα «αστέρια» τους διαθέσιμα, αν και όχι απόλυτα έτοιμα στο 100% απο πλευράς φυσικής κατάστασης. Οι Γκάρεθ Μπάρι και Μίκα Ρίτσαρντς δεν θα δώσουν το «παρών», με τον πρώτο να μην προλαβαίνει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός Euro και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο, μετά τον τελευταίο αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς.

Από την πλευρά της, η Τσέλσι δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Μάρκο Μαρίν, με το νέο απόκτημα των  «μπλε» να τίθεται εκτός μάχης, εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού. 

 

Πιθανές ενδεκάδες

Τσέλσι: Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ – Ραμίρες, Μίκελ, Λάμπαρντ – Μάτα, Τόρες, Αζάρ

Μάντσεστερ Σίτι: Παντίλιμον – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί – Ντε Γιονγκ, Τουρέ Γ – Μίλνερ, Αγκουέρο, Τζόνσον - Μπαλοτέλι