Προπονείται με την Έξετερ ο Τζέιμς!

Τι κι αν έφτασε πια στα 41 και η καριέρα του έχει ακολουθήσει μια καθοδική πορεία; Ο Ντέιβιντ Τζέιμς αρνείται να αφήσει τις ποδοσφαιρικές εστίες και φέτος το καλοκαίρι, προπονείται με την Έξετερ προκειμένου να καταφέρει να βρει μια νέα «στέγη» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!



Προπονείται με την Έξετερ ο Τζέιμς!

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Μάιο, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Μπρίστολ Σίτι, ενώ κατά τη διάρκεια του Euro 2012 είχε το ρόλο σχολιαστή για βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο 41χρονος πορτιέρο επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Έξετερ που δήλωσαν χαρούμενοι για την καθημερινή συναναστροφή μαζί του!

«Μας τηλεφώνησε και ρώτησε αν θα μπορούσε να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας για το καλοκαίρι. Εννοείται ότι του είπαμε πως με χαρά θα τον υποδεχόμασταν στο προπονητικό μας κέντρο. Θα φροντίσουμε να νιώσει σαν το σπίτι του κι εμείς θα διακρίνουμε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει για να δώσει το παράδειγμα και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές» είπε o τεχνικός της Έξετερ, Πολ Τίσντεϊλ στο «BBC».