Τριπλό «χτύπημα» για Φαν Πέρσι!

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις προτάσεις έχουν φτάσει στα γραφεία της Άρσεναλ για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι! Ο Ολλανδός επιθετικός της Άρσεναλ που αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αποτελεί στόχο της Γιουβέντους και των δύο συλλόγων Μάντσεστερ, ωστόσο, το ποσό που προσφέρουν μόνο ικανοποιητικό δεν κρίνεται…   

Advertisement
Τριπλό «χτύπημα» για Φαν Πέρσι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «BBC», οι τρεις βασικοί «μνηστήρες» του Φαν Πέρσι αποφάσισαν να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτησή του, αλλά η Άρσεναλ… γελάει με τις τρεις προσφορές!

Καμία από τις προτάσεις δεν ξεπερνάει τα 15 εκατ. λίρες και φυσικά, η διαφορά με τα 30 εκατομμύρια που αξιώνουν οι «κανονιέρηδες» για την παραχώρηση του «ιπτάμενου Ολλανδού» είναι τεράστια.

Ο Φαν Πέρσι δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ασία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που το θέμα δεν διευθετήθηκε στη χρονική διορία που είχε θέσει, δεν θέλει να διαταράξει το κλίμα στο εσωτερικό της Άρσεναλ σε περίπτωση που τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή» στα μισά της προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το υπάρχον συμφωνητικό με τον λονδρέζικο σύλλογο, ελέω διαφωνίας και διαφοράς στις φιλοδοξίες των διοικούντων και τις δικές του.