Πραντέλι: «Χωρίς φόβο με Αγγλία»

Αισιόδοξος ενόψει του προημιτελικού κόντρα στην Αγγλία εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος προέτρεψε τους παίκτες του να παραταχθούν χωρίς φόβο απέναντι στα «τρία λιοντάρια».



Πραντέλι: «Χωρίς φόβο με Αγγλία»
«Η Αγγλία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και εμείς πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι χωρίς φόβο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα περιμένοντας την ευκαιρία μας. Έχουμε παρακολουθήσει την Αγγλία και σε άλλα παιχνίδια της και γνωρίζουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους χαλάσουμε τον ρυθμό τους και να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας.

Όσον αφορά τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (24/6) ο Πραντέλι δήλωσε:

«Ειλικρινά πιστεύω ότι πάμε σε αυτό το παιχνίδι στην καλύτερη χρονικά συγκυρία. Μπορεί να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, αλλά είμαστε πάρα πολύ αποφασισμένοι να πετύχουμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσπαθήσει πολύ να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε το παραπάνω βήμα για να πετύχουμε».