Κίνδυνος να χάσει το Euro ο Μπάρι!

Όλο και πιο έντονη γίνεται η ανησυχία των ανθρώπων της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για την κατάσταση του Γκάρεθ Μπάρι! Ο διεθνής μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα κι όχι σήμερα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, προκειμένου να διαγνωστεί η σοβαρότητα του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη βουβωνική χώρα.



Κίνδυνος να χάσει το Euro ο Μπάρι!
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε τραυματίας από τη φιλική νίκη (1-0) επί της Νορβηγίας στο Όσλο, το βράδυ του Σαββάτου.

Αρχικά, το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έκανε λόγο για πρόβλημα που θα ξεπεραστεί άμεσα, ωστόσο, οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη ανησυχία!

Ο Μπάρι επρόκειτο να υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας, αλλά αυτό θα γίνει τη Δευτέρα, μια μόλις μέρα πριν τη διορία που έχει δώσει η UEFA στις εθνικές ομάδες ώστε να επιλέξουν την τελική 23αδα!

Το χρονικό περιθώριο είναι ελάχιστο και πλέον, είναι ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού του Γκάρεθ Μπάρι από την αποστολή των «τριών λιονταριών» που θα μεταβεί στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας.