Μίλνερ: «Σαφές το πλάνο του Χότζον»

Οι προπονητικές μέθοδοι του Ρόι Χότζον στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, έχουν γίνει αμέσως κατανοητοί από τους παίκτες, όπως ανέφερε ο Τζέιμς Μίλνερ σε συνέντευξη Τύπου μετά την πρώτη ανοιχτή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Έχουμε κατανοήσει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζουμε» τόνισε.



Μίλνερ: «Σαφές το πλάνο του Χότζον»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τις πρώτες μέρες της συνεργασίας του με τον Ρόι Χότζον, αν και δεν έκρυψε την αρχική ανησυχία του για τη στιγμή που λύθηκε η συνεργασία με τον Φάμπιο Καπέλο και «γεννήθηκε» η ανάγκη άμεσης διαδοχής και δουλειάς για το Euro.

«Η χρονική στιγμή στην οποία έγινε η αλλαγή προπονητή δεν ήταν ιδανική, αλλά είμαστε τυχεροί που το θέμα λύθηκε τόσο γρήγορα. Ο Χότζον μας έκανε σαφείς τις μεθόδους του και μάλιστα μίλησε με τον καθένα μας ξεχωριστά για να μάθει πώς παίζουμε αλλά και να μας πει τι ακριβώς θέλει από τον καθένα μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής ελπίζεις σαν ποδοσφαιριστής να σε συμπεριλάβει στα πλάνα του κι ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω στο Euro».

 Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εθνική ομάδα της Αγγλίας, απάντησε: «Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι. Παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και ο συνδυασμός ταλέντου και εμπειρίας θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό».

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Τζον Τέρι και την αντίστοιχη απουσία του Ρίο Φέρντιναντ από τα μετόπισθεν των «τριών λιονταριών» με υπονοούμενο για τη φημολογούμενη κόντρα των δύο λόγω του ιστορικού του αρχηγού της Τσέλσι με τον αδερφό του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρκέστηκε να πει: «Ο Τέρι είναι ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όπως και να ΅χει, ό,τι κι αν έχει γίνει, χρειάζεσαι στην ομάδα τέτοιες προσωπικότητες».