Χαμηλοί τόνοι από Νταλγκλίς

Όσο κι αν η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας θα φέρει χαμόγελα στη Λίβερπουλ και θα καταστήσει επιτυχημένη τη φετινή χρονιά, ο Κένι Νταλγκλίς τόνισε πως ακόμη και σε περίπτωση που οι «κόκκινοι» πανηγυρίσουν στο «Γουέμπλεϊ», το γεγονός δεν θα πρέπει να θεωρηθεί καθοριστικό στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου.



Χαμηλοί τόνοι από Νταλγκλίς

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όμως έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ και στοχεύει επίσης στο Κύπελλο, το προσεχές Σάββατο, κόντρα στην Τσέλσι.

Θεωρείται δεδομένο πως ενδεχόμενη επιτυχία θα χρυσώσει το φετινό χάπι στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά όπως είπε ο Νταλγκλίς, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αξιοσημείωτο γεγονός στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου.

«Είναι σπουδαίο γεγονός η παρουσία στον τελικό και είναι ακόμη πιο σημαντικό να κατακτήσεις το Κύπελλο. Και οι δύο ομάδες που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο θέλουμε το ίδιο πράγμα. Το βράδυ του Σαββάτου να είμαστε Κυπελλούχοι Αγγλίας» είπε ο «King Kenny» και συνέχισε:

«Όπως και να ‘χει, όμως, το αποτέλεσμα του τελικού δεν θα πρέπει να θεωρηθεί καθοριστική στιγμή για την πρόσφατη ιστορία των δύο φιναλίστ. Εξάλλου, η Τσέλσι έχει ακόμη δυο στόχους, ούσα παρούσα στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά συνεχίζει και μέχρις εσχάτων την προσπάθεια για κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στην Πρέμιερ Λιγκ».