Πάρντιου: «Είναι η επιβράβευση»

Οι κόποι όλων των προηγούμενων μηνών και η σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών της Νιούκαστλ ανταμείβονται με τη διεκδίκηση μιας θέσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, όπως υποστήριξε ο Άλαν Πάρντιου μετά το 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς».

Advertisement
Πάρντιου: «Είναι η επιβράβευση»

«Όλη τη χρονιά  είμαστε εξαιρετικοί. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ και τους αξίζει όλο αυτό που βιώνουν. Το “Χόθορνς” είναι δύσκολη έδρα όμως καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ εύκολη και σημαντική νίκη. Αν δεν είχαμε ποιότητα, δεν θα καταφέρναμε να συγκεντρώσουμε τόσους βαθμούς και βρεθούμε στη θέση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή» είπε αρχικά ο Πάρντιου και πρόσθεσε, αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκπληκτικοί και το εξαιρετικό κλίμα που παρατηρούσα στις προπονήσεις των παικτών έγινε εμφανές στο γήπεδο και ήρθαν τα τρία γκολ. Οι Μπα, Σισέ και Μπεν Αρφά αποτελούν μια άκρως επικίνδυνη τριπλέτα. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε ήμασταν κάπως νευρικοί, αλλά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα».