Προβληματισμένος ο Τόρες

Η επιθετική του «ανομβρία» και το γεγονός πως δεν καταφέρνει να σκοράρει με τη φανέλα της Τσέλσι, σε αντίθεση με όσα έκανε στη Λίβερπουλ, ταλαιπωρούν τον Φερνάντο Τόρες που δήλωσε προβληματισμένος από την προσωπική του απόδοση αλλά και την κατάσταση της ομάδας.  



Προβληματισμένος ο Τόρες

Ο Ισπανός φορ μετράει κάτι περισσότερο από έναν χρόνο παρουσίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά η προσφορά του στον σύλλογο είναι πολύ μικρότερη από το ποσό το οποίο διατέθηκε από τους ανθρώπους της λονδρέζικης ομάδας για την απόκτησή του. Ο ίδιος, παραδέχεται ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων αλλά και των οπαδών, τονίζοντας πως προβληματίζεται από το γεγονός πως δεν μπορεί να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

«Για να είμαι ειλικρινής, έναν χρόνο μετά τη μετακίνησή μου στο Λονδίνο περίμενα τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση σαν ομάδα, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος και το ίδιο και η οικογένειά μου. Στο γήπεδο, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μια περίοδος που μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε μεταβατική, μαθαίνουμε νέο τρόπο παιχνιδιού, υιοθετούμε νέα πράγματα, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε» είπε αρχικά ο Φερνάντο Τόρες και πρόσθεσε:

«Προσωπικά, θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθώ. Όταν ήμουν στη Λίβερπουλ, υπήρχαν επίσης παιχνίδια στα οποία δεν απέδιδα όσο θα έπρεπε, ήμουν κακός, αλλά κατάφερνα να σκοράρω μόλις έπιανα τη μπάλα στα πόδια μου. Στην Τσέλσι δεν το έχω καταφέρει  αυτό. Δεν μπορώ να σκοράρω και δεν καταλαβαίνω γιατί… Είμαι σε εξαιρετικό επίπεδο όσον αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά είναι πολύ παράξενο».