Ασπίδα προστασίας σε Ντε Χέα

Οι αποκρούσεις του Νταβίντ Ντε Χέα στο φινάλε του ντέρμπι με την Τσέλσι μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή μιας συνεπούς και εκπληκτικής παρουσίας του Ισπανού πορτιέρο στα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.  



Ασπίδα προστασίας σε Ντε Χέα

Ο Σκοτσέζος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» για ακόμη μια φορά εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες του Ντε Χέα, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον τερματοφύλακα της ομάδας και τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στους «μπλε» μπορεί να του αποφέρει πολλά οφέλη.

«Δεν ξέρω πολλούς τερματοφύλακες που θα είχαν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο στην εκτέλεση φάουλ του Μάτα και θα είχαν απομακρύνει τον κίνδυνο. Η ταχύτητα και η ευκινησία του είναι χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανενός άλλου. Κόντρα στη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας είχε μια κακή μέρα, αλλά όλοι οι τερματοφύλακες το παθαίνουν αυτό. Μπορεί να επενδύσει πάνω στην εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Τσέλσι. Ήταν αυτός που έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας» ήταν τα λόγια του Φέργκιουσον.