Χιουζ για ΚΠΡ!

Μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της ΚΠΡ και την αντικατάσταση του Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο των Ρέιντζερς φαίνεται πως είναι ο Μαρκ Χιούζ! Αισιοδοξία στους Λονδρέζους για άμεση επίλυση του ζητήματος του προπονητή.   



Χιουζ για ΚΠΡ!

Οι νεοφώτιστοι έμειναν «ακέφαλοι» μετά την απόλυση του προπονητή, αλλά πολύ σύντομα θα υπάρχει νέο πρόσωπο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μαρκ Χιούζ εμφανίζεται με τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί για το «τιμόνι» της ΚΠΡ, έχοντας αποχωρήσει από τη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2011! Ο Γουόρνοκ «πλήρωσε» την αδυναμία του λονδρέζικου συλλόγου να εκμεταλλευτεί την έδρα του στην επανεμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 15 χρόνια και παρά το ποιοτικό ρόστερ, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης και του μεγαλομετόχου, Τόνι Φερνάντες.

Ο τελευταίος μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του, αλλά όπως ισχυρίστηκε, κινήθηκε με γνώμονα το συμφέρον της ΚΠΡ και το καλύτερο μέλλον της ομάδας. 

Από την πλευρά του συλλόγου, βγαίνει μια αισιοδοξία για άμεση επίλυση του θέματος με τον Φίλιπ Μπερντ να τονίζει ότι "μέσα σε 48 ώρες θα υπάρχει νέος τεχνικός".