Σίγουρη για την αθωότητα του Τέρι η Τσέλσι

Την πλήρη στήριξή της και την πίστη για την αθωότητα του Τζον Τέρι εξέφρασε η Τσέλσι μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στον ποδοσφαιριστή από την Crown Prosecution Service.



Σίγουρη για την αθωότητα του Τέρι η Τσέλσι

Οι «μπλε» του Λονδίνου έσπευσαν να τοποθετηθούν μετά την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης που χρεώθηκε στον Άγγλο αμυντικό, που καλείται πλέον να βρεθεί ενώπιων του πολιτικού δικαστηρίου, την 1η Φεβρουαρίου 2012.

«Η Τσέλσι ενημερώθηκε για την απόφαση της Crown Prosecution Service για την ποινική δίωξη στον Τζον Τέρι. Ο ποδοσφαιριστής μας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε ρατσιστικά σχόλια ενάντια του Άντον Φέρντιναντ στο ματς με την ΚΠΡ και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποδείξει την αθωότητά του. Η Τσέλσι εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον Τζον και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο σύλλογός μας απεχθάνεται οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ των ανθρώπων και είναι περήφανος για τις ενέργειές του αναφορικά με το σημαντικό θέμα του ρατσισμού. Η Τσέλσι δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια για την υπόθεση, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.