Η σχέση Κοσιελνί και… Καφού!

Στις σχέσεις μεταξύ φίλων, υπάρχει πάντα θαυμασμός. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο Λοράν Κοσιελνί. Ο Γάλλος αμυντικός της Άρσεναλ, όχι μόνο θαυμάζεται από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, αλλά αποθεώνεται, αφού όπως αποκάλυψε, τον αποκαλούν «λευκό Καφού»!  



Η σχέση Κοσιελνί και… Καφού!

Οι ανάγκες των «κανονιέρηδων» με το… μονίμως γεμάτο απουσιολόγιο, έχουν αναγκάσει τον Κοσιελνί να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού μαζί με τους Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Σκιλασί και Μικέλ είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι για τα μετόπισθεν της ομάδας.

Το γεγονός πως έχει μετατοπιστεί στη δεξιά πτέρυγα και όλοι έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν εκεί, έχει κάνει τους φίλους του να τον συγκρίνουν με έναν… ποδοσφαιρικό θρύλο του παρελθόντος! «Οι φίλοι μου με πειράζουν και με αποκαλούν “λευκό Καφού”. Βασικά, η πτέρυγα είναι μια θέση που γνωρίζω αρκετά καλά, αφού στη Γαλλία ξεκίνησα από το αριστερό άκρο της άμυνας. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μου αρέσει να παίζω στα πλάγια» ήταν τα λόγια του Λοράν Κοσιελνί στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.