ΜακΚάρθι: «Ποιες πετσέτες…»

Την  αδιαφορία του για τις… ενσωματωμένες πετσέτες στις φανέλες της Στόουκ εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης το προσεχές Σάββατο, στο «Μολινό» εξέφρασε ο Μικ ΜακΚάρθι! Ο προπονητής της Γουλβς δήλωσε πως η τεχνική εκτέλεσης των πλαγίων άουτ είναι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει, τη στιγμή που υπάρχουν οι Σίλβα και Ρούνεϊ!  



ΜακΚάρθι: «Ποιες πετσέτες…»

Ο Ράιαν  Σότον βρέθηκε από το πουθενά να κατηγορείται πως κόντρα στους κανονισμούς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, βρέθηκε να χρησιμοποιεί πετσέτα πριν την εκτέλεση πλαγίου στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, στο «Μπριτάνια», το απόγευμα της Κυριακής. Ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για το θέμα και μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για όσα του χρέωναν, αφού το μοναδικό που όπως ισχυρίζεται έκανε, ήταν να σκουπίσει λίγο τη μπάλα με το εσωθερμικό που φορούσε.

Η Στόουκ αντιμετωπίζει τη Γουλβς το προσεχές Σάββατο για τη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο Μικ ΜακΚάρθι τόνισε πως το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει πάνω στον πλανήτη είναι οι… πετσέτες των «πότερς». «Δεν με απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα. Ας κάνουν ό,τι θέλουν! Αν όντως έχουν ενσωματώσει πετσέτες στις φανέλες τι να κάνουμε εμείς; Με ενδιαφέρει και με απασχολεί πολύ περισσότερο το γεγονός πως θα τεθούμε αντιμέτωποι με τους Σίλβα και Ρούνεϊ όταν θα παίξουμε με τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, παρά οι πετσέτες».