Αγανακτισμένος ο Μαντσίνι!

Τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του ποδοσφαίρου κόντρα στη Μάντσετσερ Σίτι ρωτήθηκε να εξηγήσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Ιταλό τεχνικό, να εκδηλώνει την απορία του και να πετά τις «σπόντες» του στους προέδρους των αντιπάλων τους στον όμιλο (Μπάγερν Μονάχου, Νάπολι).



Αγανακτισμένος ο Μαντσίνι!

Αρχικά ο Μαντσίνι στάθηκε στον «πόλεμο» που δέχεται εδώ και μήνες η Σίτι από τον πρόεδρο της Μπάγερν, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, για την οικονομική πολιτική της ομάδας: «Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Εδώ και έξι μήνες μας έχει βάλει στο στόχαστρο για το οικονομικό fair play. Είπα μάλιστα ότι εύχεται να περάσει η Νάπολι στην επόμενη φάση.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του μαζί μας. Η Μάντσεστερ Σίτι δουλεύει για να είναι έτοιμη και νόμιμη για το οικονομικό fair play όταν έρθει η ώρα, οπότε δεν τον καταλαβαίνω. Είναι πολλές ομάδες που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα και όχι μόνο εμείς. Ο Ρουμενίγκε ξέρει από ποδόσφαιρο, ήταν ένας απίστευτος παίκτης, αλλά δεν τον καταλαβαίνω τώρα».

Στη συνέχεια ο Μαντσίνι αναφέρθηκε και στην άποψη του προέδρου της Νάπολι, ότι ο ιδιοκτήτης της Σίτι τη βλέπει σαν παιχνιδάκι και σε λίγο καιρό θα βαρεθεί και θα την πετάξει: «Ευτυχώς ο Σεΐχης Μανσούρ δεν είναι Ιταλός. Δεν τον γνωρίζει πραγματικά. Ο Σεΐχης Μανσούρ είναι ένας καλός άνθρωπος και δεν δίνουμε βάση σε αυτά τα χαζά σχόλια».