αγώνα με τη Φούλαμ, με τη χειρονομία του Λουίς Σουάρεζ προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, θα τον βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες, είτε με απόφαση της FA για τιμωρία του είτε με απόφαση του Κένι Νταλγκλίς."/>
αγώνα με τη Φούλαμ, με τη χειρονομία του Λουίς Σουάρεζ προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, θα τον βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες, είτε με απόφαση της FA για τιμωρία του είτε με απόφαση του Κένι Νταλγκλίς."/>
Δεν τη γλιτώνει ο Σουάρεζ
ENGLAND365 06.12.2011 | 10.21
Κατηγορείται ήδη για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Πατρίς Εβρά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Φούλαμ, με τη χειρονομία του Λουίς Σουάρεζ προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, θα τον βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες, είτε με απόφαση της FA για τιμωρία του είτε με απόφαση του Κένι Νταλγκλίς.

Ο Σουάρεζ αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο του "Κρέιβεν Κότατζ" εξαιτίας της ήττας της ομάδας του και όχι μόνο. Διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χάνγκελαντ στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ήταν από τους πρώτους που διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή του αγώνα για την "απίθανη" αποβολή του Σπίρινγκ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Σουάρεζ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς τους οπαδούς της Φούλαμ και ο φωτογραφικός φακός που τον...συνέλαβε, θα τον βάλει σε μπελάδες. Ο Νταλγκλίς ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε πως αν η φωτογραφία αποδεικνύει την ανάρμοστη συμπεριφορά του παίκτη του, τότε θα πρέπει και ο ίδιος να μιλήσει μαζί του και να πάρει κάποιες αποφάσεις.
newstrack
30.03.2026 | 22:47
Ο Κάι Χάβερτς φαίνεται πως είχε μεγάλη ανάγκη ένα γκολ με την εθνική Γερμανίας, αφού όταν σκόραρε από την άσπρη βούλα στη φιλική αναμέτρηση με την Γκάνα «ξέσπασε», πανηγυρίζοντας το τέρμα του!
30.03.2026 | 21:45
Κι όμως, δεν είναι μονάχα το οικονομικό σκέλος που φαίνεται ότι έχει αλλάξει τις σκέψεις του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για την Τότεναμ. Είναι και ένας όρος που μπαίνει στο συμβόλαιο και κάνει… βασιλιά τον Ιταλό εφόσον δεχθεί νΆ αναλάβει άμεσα!
30.03.2026 | 19:38
Πολύ διαφορετική ερμηνεία προσπάθησε να δώσει η Πρέμιερ Λιγκ στα τρομερά αποτελέσματα της έρευνας που έδειξε ότι το 75% των οπαδών τάσσονται κατά των VAR και του αντίκτυπου που έχει αυτό το μέτρο στο άθλημα.
30.03.2026 | 19:07
Σε ηλικία 70 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο club-legend της Γουέστ Μπρομ και σημαντική φιγούρα στην ιστορία της Τσέλσι, Τόνι Γκόντεν. Οι αποκρούσεις των πέναλτι στο «Ολντ Τράφορντ» πάντοτε θα συνοδεύουν κάθε αναφορά στα πεπραγμένα του στο γήπεδο…