Αντίο Μπέκαμ, γεια σου Λάμπαρντ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε το χρέος του. Οδήγησε τους Λος Άντζελες στον τίτλο και αυτόματα αναζητεί (;) τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος πιθανότατα θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν! Πιθανός διάδοχος του ο Φρανκ Λάμπαρτ!



Αντίο Μπέκαμ, γεια σου Λάμπαρντ!

Η «Daily Star», λίγες ώρες μετά την απονομή της κούπας στον Άγγλο μέσο, έσπευσε να τον… αποχαιρετήσει από την Αμερική και να «στείλει» στη θέση του τον Φρανκ Λάμπαρντ!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο υποστηρίζει πως σίγουρα ο 36χρονος σούπερ σταρ θα πει «αντίο» στο αμερικανικό πρωτάθλημα και ότι οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν  τον  μέσο της Τσέλσι ως αντικαταστάτη του.

Η δημοτικότητα του… soccer έχει ήδη ανέβει στις ΗΠΑ μετά την έλευση του «Μπεκς» και του Ανρί και για το λόγο αυτό τα «μεγάλα κεφάλια» θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στις εντυπωσιακές προσθήκες.

Το ιδεατό για τους ίδιους, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ, θα ήταν να μείνει ο Άγγλος μέσος και παράλληλα να γίνει ακόμη μία υπέρβαση με τον πολύπειρο χαφ της Τσέλσι! Το όνειρο τους δύσκολα, όμως, θα γίνει πραγματικότητα, αφού μην ξεχνάμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπέκαμ είχε ξεκαθαρίσει πως το μόνο που θα μπορούσε να τον… διώξει από το Λος Άντζελες θα ήταν  ο τίτλος! Αυτός ήρθε και μάλλον η παρουσία του Μπέκαμ στις ΗΠΑ λαμβάνει τέλος!