«Κόκκινος» εφιάλτης για Νέβιλ!

Ο Γκάρι Νέβιλ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως μισεί τη Λίβερπουλ και το αποδείκνυε κάθε φορά που την αντιμετώπιζε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ποιος όμως ήξερε ότι ο βετεράνος, πλέον, αμυντικός έχει ρίζες από το Μέρσεϊσαϊντ; Η αποκάλυψη ήρθε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία ο Νέβιλ βίωσε έναν «κόκκινο» εφιάλτη!  



«Κόκκινος» εφιάλτης για Νέβιλ!

«Δεν αντέχω τους ανθρώπους από το Λίβερπουλ. Δεν αντέχω ούτε να με περιτριγυρίζουν! Σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει να κάνει μαζί τους» είναι μερικές από τις δηλώσεις απέχθειας του Νέβιλ για τη Λίβερπουλ και το Μέρσεϊσαϊντ, ενώ μάλιστα, στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει τιμωρηθεί για προκλητικό πανηγυρισμό σε ντέρμπι κόντρα στους «κόκκινους»!

Μπορεί ο Γκάρι Νέβιλ να μισεί οτιδήποτε έχει σχέση με τη Λίβερπουλ, όμως στην εκπομπή «Μια κατηγορία μόνοι τους…» που αναμένεται να προβληθεί στο «SkySports» το βράδυ της Παρασκευής, αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο μυστικό! Ο 36χρονος άνδρας έχει ρίζες από το Μέρσεϊσαϊντ, αφού, οι δημοσιογράφοι της εν λόγω εκπομπής «ξεψάχνισαν» το παρελθόν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και βρήκαν ότι ο προ-προ-προπάππους του, καταγόταν από το Λίβερπουλ!

Ο Νέβιλ δεν μπορούσε πιστέψει πως το μεγάλο του μυστικό είχε βγει στην επιφάνεια, αλλά το «μαρτύριό» του δεν τελείωσε εκεί! Ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής του έφερε μια φανέλα της Λίβερπουλ με το όνομά του στην πλάτη, ωστόσο, ο νυν αρθρογράφος της «Mail on Sunday» δεν μπορούσε ούτε να την αγγίξει!