Φέργκιουσον-μάνια και σε ιστοσελίδα!

Η συμπλήρωση 25 χρόνων στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι το θέμα των ημερών στο Νησί και η διοίκηση του συλλόγου κινείται στο εορταστικό κλίμα ακόμη πιο έντονα. Ειδική ιστοσελίδα αφιερωμένη στον Σκωτσέζο τεχνικό «ανέβηκε» στο διαδίκτυο και οι πρώτες αντιδράσεις είναι ιδιαίτερα θετικές.



Φέργκιουσον-μάνια και σε ιστοσελίδα!

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι της Πέμπτης, με τον Σερ Άλεξ να είναι ντυμένος με την παραδοσιακή σκωτσέζικη ενδυμασία του

Στην Αγγλία -και ειδικά στην πόλη του Μάντσεστερ- επικρατεί μανία με τα γενέθλια του Σκωτσέζου τεχνικού, ο οποίος την Κυριακή συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Η διοίκηση του συλλόγου, εκτός των άλλων ενεργειών, προχωρά ένα βήμα παραπάνω και δημιουργεί ιστοσελίδα, ειδικά για τον εορτασμό των 25 χρόνων του Φέργκιουσον.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να γράψουν στο διαδικτυακό Βιβλίο Ευχαριστιών, με τις ευχές να συγκεντρώνονται και να τυπώνονται, ώστε αργότερα να πάρει και έντυπη μορφή. Μάλιστα, σε αυτή την κίνηση θα συμμετέχουν και οι παίκτες της ομάδας, αλλά και μέλη των «κόκκινων διαβόλων».

Για τους θαυμαστές -και μη- του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, εδώ.