Αγύριστο κεφάλι ο Τέβεζ

Την ύστατη προσπάθεια να βάλει πάλι τον Κάρλος Τέβεζ στην ομάδα, έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά ο Αργεντινός στράικερ αποτελεί πλέον ξένο σώμα. Ο Ιταλός τεχνικός κάλεσε στο σπίτι του τον "Καρλίτο" αλλά μετά από τέσσερις ώρες συζήτησης δεν κατάφερε να τον πείσει να ζητήσει συγγνώμη και όλα πλέον θα λυθούν τον Ιανουάριο...



Αγύριστο κεφάλι ο Τέβεζ
Ο Μαντσίνι παρέβλεψε τις κινήσεις της διοίκησης, η οποία θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του Αργεντινού και λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το Μπουένος Άιρες τον κάλεσε στο σπίτι του. Οι δύο άντρες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν μόνοι τους και μακριά από την πίεση ποδοσφαιρικής καθημερινότητας, για το θέμα που προέκυψε το βράδυ της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο κόντρα στο Μπάγερν.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μαντσίνι ήταν αρκετά "ζεστός" με τον Τέβεζ και θέλησε να συζητήσει μαζί του προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα. Ωστόσο ο Τέβεζ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη αφού επιμένει πως εκείνο το βράδυ δεν έκανε κάτι κακό. Ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις από τον προπονητή του γιατί έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και γιατί δεν είναι πια βασικός για να του απαντήσει ο Μαντσίνι, ότι δουλειά του προπονητή είναι να επιλέγει πάντα αυτούς που θεωρεί ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Ιταλός, ο οποίος δεν φημίζεται για τέτοιου τύπου συμπεριφορές αφού σε θέματα πειθαρχίας στο παρελθόν, ήταν αρκετά σκληρός, προσπάθησε να εξηγήσει στον Τέβεζ ότι η αργοπορημένη επιστροφή του από τη Λατινική Αμερική και το γεγονός ότι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, τον έχουν αφήσει πίσω όσον αφορά την ετοιμότητά του, κάτι που φυσικά δεν δέχθηκε ο Τέβεζ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το ραντεβού Μαντσίνι-Τέβεζ ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, με τους δυο τους να συμφωνούν ότι θα γίνει πλέον ότι αποφασίσει η διοίκηση.

Η τελευταία προσπάθεια του Μαντσίνι να μεταπείσει τον Τέβεζ έπεσε στο κενό αλλά ο ίδιος κέρδισε πολλά με αυτή την κίνηση. Αυτός που για ακόμη μια φορά φάνηκε εκτεθειμένος τόσο στα μάτια των συμπαικτών του όσο και σε αυτά των φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο "Καρλίτο" ο οποίος μάλλον τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν, παίρνοντας μεταγραφή σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.