«Ο Βενγκέρ είναι ο άνθρωπός μας»

Την πλήρη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε ο Σταν Κρένκε.Ο μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ δικαιολόγησε τις μεταγραφές των Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί, εξαίροντας παράλληλα την ικανότητα του Αλσατού τεχνικού να «βγάζει» νέους παίκτες.



«Ο Βενγκέρ είναι ο άνθρωπός μας»

Μιλώντας στην “Daily Telegraph”, ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων είπε για:

…τον Αρσέν Βενγκέρ:
«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον Αρσέν. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές στον κόσμο. Ο Αρσέν είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους οποίους έχω γνωρίσει τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι ένα σπουδαίο άτομο και λατρεύω τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον εαυτό του. Είναι ένας πανέξυπνος τύπος».

…τα προβλήματα που έφερε η πώληση του Σεσκ Φάμπρεγκας:
«Έχουμε κάνει ένα μέτριο ξεκίνημα, αλλά στ’αλήθεια τι περιμένει ο κόσμος; Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι ένας μεγάλος παίκτης, τον οποίο ο Αρσέν βοηθούσε να εξελιχθεί από την ηλικία των 16 ετών. Αποφάσισε πέρσι ότι ήθελε να φύγει.

…τα νέα ταλέντα της Άρσεναλ

«Ίσως είναι μία από εκείνες τις φορές που πρέπει να δουλέψουμε για να πάμε μπροστά και ίσως να βγάλουμε μερικούς νέους παίκτες. Ο Αρσέν είναι πραγματικά πολύ καλός στο να εξελίσσει αυτά τα παιδιά, ποδοσφαιριστές σαν τον Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν και τον Τζακ Γουίλσιρ. Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί παίκτες, τους οποίους πιστεύει ο Αρσέν ότι θα γίνουν κάτι εξαιρετικό. Ο Αρσέν είναι ο άνθρωπός μας».

…την επιθυμία του Σαμίρ Νασρί να φύγει:
«Μου αρέσει αυτό το παιδί, αλλά δεν πρόκειται να του αλλάξω εγώ μυαλά. Ο Αρσέν πήρε μια απόφαση. Αποκτήσαμε με αυτόν τον τρόπο αρκετά χρήματα που μπορούμε να επενδύσουμε σε άλλους παίκτες».