Μπάρι: «Μάθαμε από την ισοπαλία»

Η ισοπαλία (1-1) με τη Νάπολι στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιληφθεί τις διαφορές ανάμεσα στις εγχώριες διοργανώσεις και το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Αυτό υποστήριξε ο Γκάρεθ Μπάρι, που τόνισε ότι οι «πολίτες» θα βγουν κερδισμένοι από το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς!



Μπάρι: «Μάθαμε από την ισοπαλία»

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε μόνο έναν βαθμό από την αναμέτρηση με τη Νάπολι. Το γεγονός πως κανείς δεν παράτησε το παιχνίδι όταν ο Καβάνι άνοιξε το σκορ και εν τέλει ήρθε η ισοφάριση από τον Κολάροφ, είναι άκρως τιμητικό για τη Σίτι που συμμετείχε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 43 χρόνια.

Η ομάδα του Μάντσεστερ είχε… συνηθίσει να παίζει με άνεση και να κερδίζει χωρίς κόπο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν αρκετά πράγματα, για τα οποία μίλησε ο Γκάρεθ Μπάρι.

«Μάθαμε αρκετά πράγματα. Είναι πολύ διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού στην Ευρώπη από αυτό στην Αγγλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, αλλά δεν είναι το ίδιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε διαβάσει τη Νάπολι και εμφανίστηκε όπως ακριβώς την περιμέναμε. Να παίξει δηλαδή αμυντικά και να προτιμήσει τις αντεπιθέσεις και στην φάση του γκολ που δεχτήκαμε, οι αντίπαλοι είχαν φροντίσει να είναι περισσότεροι από τους αμυντικούς που εκείνη τη στιγμή είχαν μείνει πίσω. Θα δούμε το βίντεο, θα αναλύσουμε τα λάθη, αλλά νομίζω πως από το πρώτο παιχνίδι, μάθαμε πολλά».