Ο Τόρες έπεισε τον Μάτα

Μηνύματα από τον Φερνάντο Τόρες στα οποία ο Ισπανός φορ περιέγραφε την Τσέλσι με τη μορφή μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής εμπειρίας έφταναν το καλοκαίρι στο κινητό του Χουάν Μάτα, ο οποίος υποστήριξε ότι πείστηκε από τον νέο συμπαίκτη του να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Advertisement
Ο Τόρες έπεισε τον Μάτα

Ο Μάτα αποκτήθηκε από την Τσέλσι έναντι 23 εκατ. λιρών και μάλιστα, έχει καταφέρει ήδη να σκοράρει δις, από μια φορά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ! Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η άφιξη του παίκτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» συνεπάγεται και με την προσπάθεια να τροφοδοτείται σωστά ο Τόρες στη γραμμή κρούσης, αλλά ο Μάτα τόνισε πως αυτή δεν είναι η μοναδική του δουλειά.

«Στόχος μου είναι να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην Τσέλσι. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Εγώ είμαι απλά ένας ακόμη παίκτης από τον οποίο η ομάδα θα έχει όφελος κάθε φορά που θα με επιλέγει ο προπονητής μου για να παίζω. Θέλω να δώσω πολλά στην Τσέλσι» είπε αρχικά ο Μάτα, για να συνεχίσει, αποκαλύπτοντας τις συζητήσεις με τον Τόρες πριν βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο με τους «μπλε».

«Είχαμε επικοινωνία και μου παρουσίασε πολλούς λόγους για να υπογράψω στην Τσέλσι. Μου είπε πως ο σύλλογος προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία, με εκπληκτικές υποδομές, σπουδαίο προπονητή και ποιοτικό ρόστερ».